[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw.

Verdiepingsvloer Stand

Space Floor

Bent u op zoek naar een verdiepingsvloer, etage voor uw beurs of stand? Gigant heeft zich ontwikkeld als dé toeleverancier voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw. Zowel in de nationale als internationale beurshallen is Gigant met regelmaat terug te vinden. Met zijn eigen ontwikkelde en unieke modulaire vloersysteem, de Space Floor is Gigant Expo toonaangevend en een betrouwbare partner geworden voor de standbouwers en ontwerpers. Door de ‘slimme’ constructie en het modulaire systeem is de Space Floor gemakkelijk in zeer korte tijd op te bouwen tot een volwaardige verdiepingsvloer. De opbouw gaat gemiddeld 2 tot 3 keer sneller dan de traditionele Layher verdiepingsvloeren. Maar ook deze kunnen we natuurlijk voorzien.

Module 5.00 x 4.00m

Space Floor

De Space Floor verdiepingsvloer is een modulair verdiepingsvloer systeem wat in zeer korte tijd een extra verdieping in een vrije ruimte kan creëren. Door de modules van 5.00 x 4.00m of 5.00 x 2.00m onderling te koppelen kunt u een vloeroppervlakte naar wens maken. U als standbouwer kan de Space Floor afwerken zoals u dit wenst. U kunt er voor kiezen om de modules volledig in het zicht te laten of om deze af  te werken met wandsystemen of houtbouw.

Module 5.00 x 2.00m

Space Floor

 

Een podium op maat? Dat is mogelijk met het Layher materiaal. Het kan zo breed en zo diep mogelijk als u wilt. Wilt u er ook een catwalk aan, om zo dichter bij uw gasten te komen? Dat is geen probleem!

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op