Space Floor® verdiepingsvloer

Bent u op zoek naar een verdiepingsvloer, etage voor uw beurs of stand? Gigant heeft zich ontwikkeld als dé toeleverancier voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw. Zowel in de nationale als internationale beurshallen is Gigant met regelmaat terug te vinden. Met zijn eigen ontwikkelde en unieke modulaire vloersysteem, de Space Floor is Gigant Expo toonaangevend en een betrouwbare partner geworden voor de standbouwers en ontwerpers. Door de ‘slimme’ constructie en het modulaire systeem is de Space Floor gemakkelijk in zeer korte tijd op te bouwen tot een volwaardige verdiepingsvloer. De opbouw gaat gemiddeld 2 tot 3 keer sneller dan de traditionele verdiepingsvloeren.

Module 5.00 x 4.00m

De Space Floor verdiepingsvloer is een modulair verdiepingsvloer systeem wat in zeer korte tijd een extra verdieping in een vrije ruimte kan creëren. Door de modules van 5.00 x 4.00m of 5.00 x 2.00m onderling te koppelen kunt u een vloeroppervlakte vergroten. U als standbouwer kan de Space Floor afwerken zoals u dit wenst. U kunt er voor kiezen om de modules volledig in het zicht te laten of om deze af  te werken met wandsystemen of houtbouw.

Module 5.00 x 2.00m

De Space Floor heeft een vrije overspanning onder de vloer en is geheel schoor-vrij. U kunt de modules aan elkaar koppelen tot u het gewenste vloeroppervlakte heeft. In combinatie met de gekozen trappen en relingen ontstaat er een volwaardige verdiepingsvloer en een ideale basis om uw stand verder vorm te geven.

Glas reling

De Space Floor kan worden voorzien van diverse soorten valbeveiliging. Aan de 5.00m zijde worden 3 relingen van 1.66m bevestigd en aan de 4.00m worden 2 relingen van 2.00m bevestigd. Deze glas reling is onderverdeeld in twee vakken met hierin veiligheidsglas gemonteerd in de glasklemmen. Tevens bieden wij een reling met een ronde bovenkant.

Spijlen reling

De Space Floor kan worden voorzien van diverse soorten valbeveiliging. Aan de 5.00m zijde worden 3 relingen van 1.66m bevestigd en aan de 4.00m worden 2 relingen van 2.00m bevestigd. Deze reling is onderverdeeld in twee vakken met hierin een frame van verticale spijlenreling gemonteerd in de glasklemmen. Tevens bieden wij een reling met een ronde bovenkant.

Externe trap met bordes

Een steektrap voorzien van bordes welke aan de buitenzijde van de Space Floor modules geplaatst wordt. Deze trap kan aan zowel de 5.00m als de 4.00m zijde geplaatst worden. De trap is voorzien van stalen trapbomen en reling. Hiertussen liggen houten traptreden met een breedte van 1.20m en een op- en aantrede welke aan de internationale veiligheidseisen voldoet. De trap heeft een open structuur, maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden tussen de open ruimtes geplaatst, zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen. Ook kunnen er op aanvraag trapleuningen worden uitgevoerd met ronde leuningen aan de bovenzijde.

Externe trap zonder bordes

Rechte steektrap welke aan de buitenzijde van de Space Floor modules geplaatst kan worden, haaks op de modules aan zowel de 5.00m als de 4.00m zijde. De trap is voorzien van stalen trapbomen en reling. Hiertussen liggen houten traptreden met een breedte van 1.20m en een op- en aantrede welke aan de internationale eisen voldoet. De trap heeft een open structuur, maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden tussen de open ruimtes geplaatst, zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen. Deze trap is ook onder de module te plaatsen als interne trap. Ook kunnen er op aanvraag trapleuningen worden uitgevoerd met ronde leuningen aan de bovenzijde.

Interne trap

Rechte steektrap gebouwd onder de module (interne) d.m.v. een vloervlak van 2.00 x 4.00m uit de verdieping te halen waarin de trap te plaatsen is. De trap is voorzien van stalen trapbomen en reling. Hiertussen liggen houten traptreden met een opgang van 1.20m breedte en een op- en aantrede welke aan de internationale eisen voldoet. De trap heeft een open structuur, maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden tussen de open ruimtes geplaatst, zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen. Ook kunnen er op aanvraag trapleuningen worden uitgevoerd met ronde leuningen aan de bovenzijde.

Regelgeving, tekeningen en statische berekeningen

De modules, trappen en reling voldoen aan de technische eisen van zowel nationale als internationale beurslocaties. Bij de verhuur van de Space Floor levert Gigant Expo de juiste tekeningen en statische berekeningen aan in een rapportage in diverse talen.

Vraag nu een offerte aan

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Naast de Space Floor, werken we met het Layher systeem, waarmee we maatmerk constructies kunnen maken voor verschillende soorten evenementen.

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op beurzen en evenementen. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op beurzen en evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!