Over ons

Wie zijn we?

Groot geworden in de festival en dance-wereld is Gigant zich gaan verbreden. In 2004 werd de geheel in eigen beheer ontwikkelde Space Floor verdiepingvloer gepresenteerd. Een modulaire verdiepingsvloer constructie uiterst geschikt voor beurzen en evenementen. Inmiddels is Gigant Expo toonaangevend en een betrouwbare partner geworden voor de standbouwers en ontwerpers.

Professionaliteit, flexibiliteit en een scherpe prijs vormen de basis voor de marktbenadering van Gigant Expo. Het modulaire systeem is steeds het uitgangspunt, en zorgen ervoor dat klanten geen grote ontwikkelingsinvesteringen hoeven te doen.

Onze Partners

 • null

  Vereniging Van Evenementen Makers

 • De VVEM is opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de evenementenbranche en vertegenwoordigt bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche. Organisatoren, locatie verstrekkers en leveranciers hebben hun krachten gebundeld om de branche naar een hoger niveau te tillen. Er worden samenwerkingsverbanden met andere brancheverenigingen aangegaan. Als serieuze gesprekspartner voor de overheid wordt gewerkt aan regelgeving binnen de evenementenbranche.
 • null

  CLC Vecta - Centrum voor Live Communication

 • CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.

  Onze werkwijze

  content_paste

  Inventarisatie

  We maken graag kennis en inventariseren allereerst uw wensen en behoeften. Daarbij geven wij advies over de constructies en werken dit uit in een vrijblijvend voorstel. We komen indien nodig ook graag langs voor een locatiecheck.

  developer_mode

  Construeren

  De invulling is besproken. Gigant zal de constructies uitwerken en verder construeren. U ontvangt vanuit onze projectleider, als vast aanspreekpunt, de benodigde ontwerpen en documenten.

  check

  Controle

  Voordat we daadwerkelijk overgaan tot uitvoering van het project, nemen we alles nogmaals met u door. Kloppen de tekeningen, hebben we een goede planning en draaiboek opgemaakt en past dit in samenwerking met andere leveranciers? Dit doen we in samenspraak.

  build

  Uitvoering

  De materialen staan klaar om te worden getransporteerd en de projectleider heeft alles op orde. De bouw van het project gaat van start. Uiteraard leveren we dit alles netjes op en werken we veilig.

  keyboard_return

  Afbouw

  Helaas. De show is ten einde. Tijd om af te breken. De projectleider breekt de gebouwde constructies met het bouwteam af en de materialen worden getransporteerd.

  call

  Evaluatie

  Uiteraard hopen we dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn van mening dat het altijd beter kan. Daarom evalueren we altijd na de productie met elkaar.

  Vacatures

  Bekijk onze openstaande vacatures

  E-newsletter