[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw.

Externe trap met bordes

Een steektrap voorzien van bordes welke aan de buitenzijde van de Space Floor modules geplaatst kan worden aan zowel de 5.00m als de 4.00m zijde. De trap is voorzien van stalen trapbomen en voorzien van reling.  Hiertussen liggen houten traptreden met een breedte van 1.20m  en een op- en aantrede welke aan de internationale veiligheideisen voldoet. De trap heeft een open structuur maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden  tussen de open ruimtes geplaatst zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen.

De verhuur van deze trappen is alleen in combinatie met een Space Floor.

Externe trap zonder bordes

Rechte steektrap welke aan de buitenzijde van de Space Floor modules geplaatst kan worden, haaks op de modules aan zowel de 5.00m als de 4.00m zijde. De trap is voorzien van stalen trapbomen en voorzien van reling. Hiertussen liggen houten traptreden met een breedte van 1.20m  en een op- en aantrede welke aan de internationale eisen voldoet. De trap heeft een open structuur maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden  tussen de open ruimtes geplaatst zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen. Deze trap is ook onder de module te plaatsen als interne trap.

De verhuur van deze trappen is alleen in combinatie met een Space Floor.

Interne trap

Rechte steektrap gebouwd onder de module ( interne ) d.m.v. een vloervlak van 2.00 x 4.00m uit de verdieping te halen waar de trap te plaatsen is. De trap is voorzien van stalen trapbomen en voorzien van reling. Hiertussen liggen houten traptreden met een opgang van 1.20m breedte en een op- en aantrede welke aan de internationale eisen voldoet. De trap heeft een open structuur maar is op verzoek ook dicht te maken. Hierbij worden stootborden  tussen de open ruimtes geplaatst zodat de ruimte onder de trap verder afgewerkt kan worden en bijvoorbeeld ideaal als opslag kan dienen.

De verhuur van deze trappen is alleen in combinatie met een Space Floor.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op