[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw.

Glas reling

De Space Floor kan worden voorzien van diverse soorten valbeveiliging. Aan de 5.00m zijde worden 3 relingen van 1.66m bevestigd en aan de 4.00m worden 2 relingen van 2.00m bevestigd. Deze glas reling is onderverdeeld in twee vakken met hierin veiligheidsglas gemonteerd in de glasklemmen.

Deze reling is alleen te huur in combinatie met de Space Floor.

Spijlen reling

De Space Floor kan worden voorzien van diverse soorten valbeveiliging. Aan de 5.00m zijde worden 3 relingen van 1.66m bevestigd en aan de 4.00m worden 2 relingen van 2.00m bevestigd. Deze reling is onderverdeeld in twee vakken met hierin een frame van verticale spijlenreling gemonteerd in de glasklemmen.

Deze reling is alleen te huur in combinatie met de Space Floor.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op